UI UX on site

محتوای جدول

UI UX در سایتUI UX در سایت بسیار کاربرد دارند؛ در واقع اگر شما بخواهید طراحی وب‌سایت را آموزش ببینید، قطعاً با این دو کلمه مواجه خواهید بود ui و ux دو معنای تقریباً نزدیک به هم دارند با عنوان کامل تر user interface design و ux با عنوان user experience design هر دو برای رویت سایت توسط کاربر استفاده می شود UI برای مواقعی است که کاربر در حال مشاهده سایت است وux به بعد از مشاهده سایت یا در واقع تجربه کاربر بعد از مشاهده سایت گفته می شود.

طراحان سایت باتوجه‌ به تخصصی که در هر یک از بخش‌های سایت و مهم‌تر از همه بحث ui و ux و برخی اوقات هر دو آنها با هم به‌صورت حرفه‌ای، باعث پیشرفت وب‌سایت می‌شوند؛ البته باید در نظر داشت این متخصصان در مقایسه با متخصصان تک حرفه‌ای؛ یعنی یکی از مهارت های ui ux در سایت هزینه بیشتری دریافت می‌کنند. هدف کلی از این موضوع جذب کاربر و مخاطب برای مشاهده وب سایت و فروشگاه اینترنتی است.

طراحی چیست؟

طراحی به‌طورکلی به دو حوزه ربط دارد:

هنر: هنر شامل جنبه‌های شناخت زیبایی است که در مباحث مختلفی به کار گرفته می‌شود.

مهندسی: مهندسی در تلاش است تا راه حلی برای حل مشکل بیابد، مهندسی بیشتر از اینکه به زیبایی توجه کند به قابلیت توجه دارد.

بنابراین وقتی از طراحی وب حرفی می‌زنیم به جنبه زیبایی به‌تنهایی توجه نمی‌کنیم؛ بلکه به طراحی به‌عنوان راه حلی برای حل مشکلات استفاده می‌کنیم.

درباره ux چه میدانید؟

UX به واکنش احساسی یا رفتاری مخاطب هنگام مشاهده از سایت گفته می‌شود؛ اگر بخواهیم به‌عنوان‌مثال این موضوع را توضیح دهیم؛ می‌توان گفت هنگامی که شما می‌خواهید از فروشگاه تلفن همراه خرید کنید به نحوه کار با گوشی، میزان حافظه، صدای گوشی و سرعت پردازش گوشی توجه می‌کنید و در نهایت هنگام کارکردن با گوشی احساسی که به شما منتقل می شود UX گفته می شود.

UX در زبان فارسی به معنای تجربه کاربری است؛ اما از UX فقط برای تجربه استفاده نمی‌شود؛ بلکه UX باعث هدایت کاربر نیز می‌باشد؛ در واقع این مهارت طراحان است که چگونه باعث هدایت مخاطب شوند؛ به‌عنوان‌مثال در UX باید به‌قرار گیری گزینه‌ها در منو توجه شود یا پاسخ به این سؤال که قرارگیری بنرهای تبلیغاتی در کجا بهتر است استفاده شود؛ البته این وظیفه طراحان است و وظیفه بسیار مهمی در طراحی وب‌سایت است.

درباره UI چه می‌دانید؟

UI در واقع به بخش گرافیکی وب‌سایت ربط دارد؛ یعنی قسمت‌هایی از سایت که مخاطب آنها را مشاهده می‌کند؛ بنابراین ظاهر وب‌سایت برای مشاهده مخاطب به UI ربط دارد؛ یعنی همه چیزهای ظاهری مانند رنگ، متن، جدول تصویر و…، ui در سایت است.

‏UI در زبان فارسی به معنای رابط کاربری است؛ با توجه به مثال قبل در بخش UX برای خرید گوشی تلفن همراه زمانی که فقط به ظاهر توجه شود بحث UI به وسط می آید ظاهر یعنی رنگ، اندازه فیزیکی، اندازه صفحه و…؛ طراحی رابط کاربری یا به اصطلاح انگلیسی UI در وب سایت اهمیت زیادی دارد؛ زیرا مخاطب به طور مستقیم با آن در ارتباط خواهد بود UI به بخش‌هایی مثل ظاهر منو، باکس بنر و یا رنگبندی قسمت های مختلف وبسایت ربط دارد.

تفاوت UI و UX

دو اصطلاح UI UX در سایت  به دلیل تشابه تقریبی که با یکدیگر دارند گاهی به طور اشتباه از این کلمات استفاده می شود؛ اما در واقع UI و UX با یکدیگر تفاوت دارند و هر کدام اهمیت خاص خود را دارد؛ برای اینکه تفاوت اصلی این دو را بدانیم؛ باید گفت UI ظاهر وب سایت است و UX ایجاد ارتباط بین مخاطب و وبسایت است. UI و UX در واقع مکمل یکدیگر هستند و تفاوت آنها در واقع تکامل آنها در طراحی وب سایت است.

طراحان حرفه‌ای برای بالا آوردن بازدید وب‌سایت‌های خود و ایجاد انگیزه در مخاطب برای مشاهده سایت لازم است تا از هر دو روش UI UX در سایت استفاده کنند، زیرا مخاطب در هنگام مشاهده سایت به دو مورد ظاهر و قابلیت‌های سایت بسیار توجه دارد، رنگ، متن و… در ظاهر اهمیت دارد و سرعت سایت، نحوه کار و عملکرد به قابلیت‌های سایت مربوط است.

قوانین مهم UX

باید بدانید که هرچه بخش UX یا همان تجربه کاربری شما اصول و قوانین مخصوص خود برای طراحی سایت را رعایت کند، وب‌سایت شما بازدید بهتری خواهد داشت؛ بنابراین رعایت قوانین در طراحی ux موردتوجه است مانند:

طراحی ساده: کارکردن در یک فضای پیچیده و نامعلوم برای مخاطب دشوار است؛ بنابراین هرچقدر محیط وب‌سایت ساده‌تر طراحی شود کار کاربر آسان‌تر خواهد بود و طراحان باید از غافلگیری و پیچیدگی وب‌سایت دوری کنند.

طراحی یکپارچه: وقتی یک سایت بخش‌های متنوعی داشته باشد نیازمند دقت بیشتری در طراحی است. با وجود مجزا بودن هر بخش باید ارتباطی میان بخش‌های مختلف وب‌سایت ایجاد شود. از طراحی چهل‌تکه سایت پرهیز کنید و در عین سادگی به دنبال ایجاد ارتباط یکسان در بخش‌های مختلف باشید، در انتخاب طرح هر بخش دقت داشته باشید؛ زیرا طرح‌هایی که در کنار هم مناسب نباشند نظم و ظاهر سایت را به هم می‌ریزد.

استفاده از متن واقعی: برای اینکه متنی را طراحی کنید؛ باید به برخورد مخاطب بعد از مشاهده توجه داشته باشید، توجه به این بخش می‌تواند باعث جذب کاربر شود و طراح با استفاده از تخصص خود باعث ایجاد حس مثبت مخاطب به سایت می‌شود.

طراحی UI مناسب در وب‌سایت

استفاده از ویژگی‌های مثبت برای بهبود بخش ظاهری وب سایت توسط UI انجام می‌شود؛ در واقع UI ویژگی نامرئی وبسایت است، که در رنگ و متن به تصویر کشیده می‌شود، برای ایجاد رابط کاربری مناسب وبسایت، باید به چند نکته مهم توجه کرد؛ از جمله،

جذابیت: هدف مخاطب از ورود به سایت تعیین امتیاز ظاهری نیست بلکه مهم‌ترین هدف مخاطب از مشاهده سایت رفع نیاز است؛ اما نمی‌توان اهمیت ویژگی‌های ظاهری را نادیده گرفت؛ بنابراین باید به جذابیت وب‌سایت اهمیت داد.

آشنایی مخاطب: اکثر سایت‌هایی که طراحی می‌شوند تعدادی ویژگی مرتبط و آشنا دارند؛ به‌عنوان‌مثال همه سایت‌ها قسمت ارتباط با طراحان وب‌سایت و یا منوی اطلاعاتی دارند؛ بنابراین طراحی وب‌سایت باید به‌گونه‌ای باشد که مخاطب یا کاربر با مشاهده آن احساس غریبگی به محیط وب‌سایت نداشته باشد.

وضوح: طراحان حرفه‌ای از طراحی رنگارنگ صفحه وب‌سایت دوری می‌کنند و بر خلاف آن از رنگ‌های واضح و مناسب استفاده می‌کنند. استفاده از رنگ‌های مکمل در حد دو یا سه رنگ می تواند باعث بهبود UI سایت شود.

ی ارائه UI UX در سایت مراحل مختلفی وجود دارد، رعایت این مراحل به تولید سایت و بالابردن سئوی سایت می‌افزاید مراحل طراحی UI توسط طراحان به این صورت است:

  • تحلیل پروژه با درنظرگرفتن نیاز مخاطب
  • طراحی اتود اولیه و تحویل نمونه به مشتری
  • ایجاد تغییر موردنیاز
  • ارسال تصاویر به مشتری برای اصلاح در هنگام نیاز
  • ارائه اطلاعات پروژه
  • انتخاب رنگ‌بندی مناسب
  • محاسبه هزینه تحویل به مشتری

و اما مراحل طراحی UX حرفه‌ای توسط طراحان:

  • بررسی نیاز کاربر
  • شناخت و تصور ویژگی‌های احساسی و رفتاری مخاطب هنگام مشاهده سایت
  • طراحی مسیر مخاطب از ورود تا رفع نیاز
  • تولید پروتوتایپ و وایرفریم
  • طراحی UI
  • بررسی وب سایت
  • تست بخش های متفاوت UI UX در سایت

طراحان حرفه ای توجه زیادی به این موارد دارند و انجام این مراحل به ترتیب حائز اهمیت است.

استانداردهای گوگل برای UX چیست؟

طراحان برای طراحی UX وب‌سایت نیاز به پیروی از استانداردهای مهمی که گوگل در نظر گرفته است دارند؛ این موضوع باعث بهبود سایتی که توسط طراحان تهیه می‌شود است.

سرعت: طراحان وب‌سایت باید به صبر مخاطبان و کاربران توجه داشته باشند؛ هر چه سرعت لود شدن محتویات سایت بیشتر باشد، مخاطب از ورود به سایت احساس رضایت دارد و در صورت کند بودن سایت از مشاهده وب‌سایت صرف‌نظر می‌کند.

ریسپانسیو: ریسپانسیو بودن وب‌سایت ویژگی بسیار مهمی از نظر گوگل است. این ویژگی اجازه دسترسی مخاطبان به وب‌سایت، ازطریق انواع مختلف وسایل ارتباطی نظیر لپ‌تاپ، تبلت و موبایل را می‌دهد.

نحوه طراحی تولید محتوا: از محتوای کپی و تکراری استفاده نکنید؛ هر چقدر طراحی محتوا در UX ضعیف تر و تکراری تر باشد، از نظر گوگل بی اهمیت تر و به عنوان زباله تشخیص داده خواهد شد.

انواع طراحی UI UX در سایت را نام ببرید

دررابطه‌با انواع طراحی UI باید گفت:

UI مبتنی بر زبان طبیعی: این ویژگی باعث ارتباط کاربران با دستگاه می‌شود نه زبان کامپیوتری

بر اساس فرم: با، توجه به فرم سؤالاتی را برای کاربران طراحی و ارائه می‌کند

‏ui صوتی: UI صوتی باعث ارتباط از طریق تشخیص گفتار بین کاربر و دستگاه می‌شود

‏ui لمسی (touch): شرایط لمس دستگاه توسط کاربر را فراهم می کند.

طراحی ui و توجه به منو: این موضوع باعث ارتباط محتوای سایت‌های مختلف توسط مشاهده منو و جستجو کاربر می‌شود.

رابط cli: برای مشاهده پرونده‌ها و کنترل آنها در ویندوز از رابط سی ال آی استفاده می‌شود.

رابط کاربری گرافیکی (Gui): استفاده از گرافیک و ایجاد آیکون‌های گرافیکی ارتباط با دستگاه‌های الکترونیکی را فعال می‌کند.

ویژگی‌های طراح رابط کاربری چیست؟

وظیفه طراح UI زمانی تکمیل میشود که طراح تمامی ویژگی های ظاهری سایت را به بهترین نحو طراحی کرده باشد؛ اما برای اینکه ویژگی های طراح کاربر بهتر آشکا شوید، باید گفت:

  • آشنایی با UX (طراحی کاربری)
  • آشنایی با ابزارهای گرافیک مانند ایلاستریتور و فتوشاپ
  • آشنایی با طراحی پرسونا
  • ارزیابی تجربه کاربری
  • آشنایی با برندینگ
  • آموزش تایپوگرافی و تئوری رنگ
  • آشنا با مهم‌ترین اصول طراحی

صوصیات UI UX دیزاینر چیست؟

دیزاینر سایت باید مهارت‌های تخصصی و حرفه‌ای سایت را آموزش‌دیده باشد و به و به درستی در UI UX در سایت استفاده کند؛ علاوه بر مهارت های تخصصی  برای طراحی، یک دیزاینر خوب برای برقراری ارتباط و ایجاد همکاری با مشتری باید خوش رفتار و انتقاد پذیر باشد. وظیفه اصلی طراح شنیدن صدای کاربر به صورت غیر مستقیم است؛ در واقع باید به دنبال رفع نیاز مخاطب باشد.

کاربر هنگام مراجعه به سایت به ویژگی‌های مثبت سایت دقت کرده و در صورت رفع نیاز مجدد نیز دوباره به سایت مراجعه خواهد کرد؛ به‌عنوان‌مثال اگر کاربر به سایت فروشگاهی اینترنتی برای خرید کفش مراجعه کند، مخاطب بعد از اولین خرید بدون مشکل در سایت برای خرید مجدد نیز به سایت موردنظر مراجعه می‌کند؛ بنابراین وظیفه دیزاینر قابل‌انکار نیست.

مهارت های UI UX دیزاینر

طراحی گرافیک یا طراحی وب یکی از زیرشاخه‌های رشته هنر و یا کامپیوتر است؛ اما باید توجه داشت که افرادی بدون داشتن مدرک تحصیلی (دانشگاهی) در این حیطه به‌عنوان طراح حضور فعال دارند؛ بنابراین طراحی وب تنها برای فارغ‌التحصیلان نیست و هرکسی که مایل به آموزش این مهارت باشد قادر به یادگیری است.

یک دیزاینر حرفه‌ای علاوه بر مهارت‌هایی که از طریق آموزش کسب می‌کند به سلیقه فردی نیز نیاز دارد و مهارت‌های دیگر به‌مرورزمان و با تمرین و تکرار به دست می‌آید؛ در واقع کسب تجربه در هر کاری باعث پیشرفت مهارت‌های فردی خواهد شد؛ بنابراین طراح وب نیاز به ویژگی‌های بسیار مهمی در طراحی بصری و طراحی محتوایی دارد.

تفاوت طراح گرافیک با طراح کاربر (UI )

تشابه کلمه طراح باعث به‌وجودآمدن عدم تفکیک در بخش‌های مختلف طراحی شده است؛ اما باید توجه داشت که باتوجه‌به تشابه کلمه طراح فعالیت طراحان با یکدیگر متفاوت است. طراحی زیرشاخه‌های متنوعی دارد به‌عنوان‌مثال برای ساختمان‌سازی از طراح نقشه، طراح لوازم چوبی، طراح سرویس بهداشتی و… استفاده می‌شود، همه این افراد برای طراحی در زمینه‌های مختلف کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. طراح گرافیک و طراح کاربر نیز به همین صورت هستند؛ یعنی با وجود تشابهی که دارند تفاوت هم دارند.

طراحان گرافیک باتوجه‌به فعالیتی که انجام می‌دهند هنرمند خطاب می‌شوند. طراحان گرافیک بیشتر وقت خود را در طراحی‌های مربوط به رنگ، آرم و تصاویر و… صرف می‌کنند؛ اما طراحان کاربر ضمن اینکه طراح هستند، به دنبال کسب اطمینان از تعامل بین کاربر و طرح مدنظر هستند.

درآمد طراحان وب

با پیشرفت کسب‌وکار دیجیتال و ایجاد وب‌سایت‌های مختلف در زمینه‌های متفاوت؛ بحث طراحی UI UX نیز دچار تغییرات زیادی شده است. باتوجه‌به پیشرفت این فعالیت و قابلیت آموزش آن بدون تحصیل و حضور در دانشگاه و باتوجه‌به حضور گسترده طراحان برای این نوع طراحی؛ رقابت بین سایت‌ها بسیار زیاده شده و طراحی حرفه‌ای‌تر برنده این رقابت‌ها است. هدف اصلی از طراحی UI  یا همان رابط کاربری ایجاد UX یعنی تجربه کاربری خوب در مخاطب است.

دو دلیل عمده طراحانی که در زمینه طراحی وب‌سایت مشغول هستند، علاقه و کسب درآمد است؛ اما آیا می‌توان به طراحی وب به‌عنوان شغلی برای کسب درآمد نگاه کرد؟ باید گفت بله در جهان امروزی به‌خصوص در کشورهای اروپایی و آمریکایی طراحان درآمد بسیار خوبی از این شغل کسب می‌کنند؛ به‌عنوان‌مثال در آمد یک طراح وب در آمریکا حدود 80 هزار دلار و در آمد طراح در آلمان حدود 44 هزار دلار است و در کشوری مثل ایران درآمد طراح وب حدود 3 میلیون تومان است البته باید گفت که تمامی این قیمت‌ها باتوجه‌به شرایط مختلف دچار تغییر می‌شوند.

ابزار طراحی UI UX در سایت

هر طراح سایتی نیاز دارد تا حداقل با یک یا دو برنامه حرفه‌ای طراحی آشنا باشد؛ زیرا آشنایی و استفاده از ابزارهای موجود باعث پیشرفت روند طراحی سایت خواهد بود؛ بنابراین این طراحان سایت هستند که به‌عنوان محرک و طراح، این ابزار را به کار گرفته تا با ایجاد طرحی زیبا و حرفه‌ای باعث پیشرفت سایت شوند.

ابزار های مختلف طراحی UI UX در سایت، که به طراحان برای طراحی حرفه ای وبسایت کمک میکند به این صورت است:

اسکچ: ابزار اسکچ در سال 2010 در هلند طراحی شده است. ابزار اسکچ باتوجه‌به بردار عمل می‌کند؛ یعنی تغییر شکل‌ها در این برنامه بدون تغییر در کیفیت انجام می‌شود. کارکردن با این برنامه در مقایسه با برنامه فتوشاپ آسان‌تر است. برای استفاده از این برنامه تنها با پرداخت یک‌بار حق عضویت قادر به استفاده از قابلیت‌های آن خواهید بود.

ابزار اسکچ اجازه ویرایش عکس‌ها و تغییر وکتور را به شما می‌دهد، وکتورهای موجود در این برنامه قابلیت تغییر در استایل، لایه‌ها و… را دارند، این موضوع به سازگار بودن این برنامه اشاره دارد. یکی از دلایل استفاده از این نرم‌افزار، قابلیت تغییر عکس‌های قدیمی است. تفاوت ابزار اسکچ با برنامه‌های ایلاستریتور و فتوشاپ در قابلیت انعطاف این برنامه و وجود امکانات بسیار زیاد است. این ابزار مبتنی بر بردار، قابلیت تخصصی UI UX در سایت را دارد. رنگ‌بندی منحصربه‌فرد و محیط کاربری حرفه‌ای برای طراحان در نظر گرفته شده است؛ بنابراین ابزار اسکچ یکی از بهترین برنامه ها برای طراحی UI UX سایت است.

فیگما: قابلیت مهم ابزار طراحی فیگما امکان ایجاد ارتباط بین طراحان (طراحان کاربر) است، این موضوع باعث ایجاد همکاری مشترک بین طراحان شده و امکان نمونه‌سازی و جمع‌آوری بازخورد از دیگر طراحان را ممکن می‌سازد. این برنامه ایجاد رندر های 2D و3D را در مرورگر به طور مستقیم اجازه می‌دهد. برای دسترسی به این ابزار می‌توانید از بروزر، مک، ویندوز و لینوکس استفاده کنید.

از جمله ویژگی‌های مهم دیگری که این برنامه دارد؛ می‌توان گفت ایجاد آیکون‌های مختلف در وب‌سایت، برنامه فیگما را در مقایسه با با برنامه WAKE بسیار کاربردی‌تر کرده است، یکی از خصوصیات بسیار مهم فیگما ایجاد وکتور است؛ بنابراین این موضوع باعث می‌شود تا طراحان دیگر نیازی به انتقال طرح از ایلاستریتور به این برنامه نداشته باشند.

کریتلی: اگر برای طراحی فلوچارت و دیاگرام نیازمند ابزار حرفه‌ای هستید، این برنامه امکان طراحی را به طراحان حرفه‌ای می‌دهد و نگرانی طراحان را برای سرعت و دسترسی آسان برطرف می‌کند. یکی دیگر از امکانات بسیار خوب این ابزار وجود قالب‌های آماده است. این قالب‌ها توسط طراحان حرفه‌ای ایجاد شده و به طراحان امکان استفاده از این قابلیت‌ها داده شده است.

نمودار UML یکی از نمودارهایی است که در این برنامه قابل طراحی است. ابزارهای دیگری نیز برای طراحی وب وجود دارند؛ مانند، فلیر، اسکوش، زپلین، مارول، نوتیسم، انیمه و…، این ابزار برای طراحی هرچه بهتر سایت بسیار مناسب و قابل‌استفاده هستند.

یوکسپین: این برنامه توانایی آزمایش و طراحی نمونه‌های اولیه قبل از ورود به وب‌سایت را به طراحان می‌دهد هدف اصلی این برنامه تست نهایی طراحی است این برنامه داده‌های طراحی شده توسط طراحان را به‌صورت اتوماتیک بررسی می‌کند و پیوستگی و پیوند اعضای داخلی را با یکدیگر بررسی می‌کند.

over flow: استفاده از این ابزار یک تجربه موفق و فوق‌العاده در طراحان و کاربران ایجاد می‌کند این ابزار جزء اولین ابزارهایی است که از نمودار استفاده کرده است و یکی از ابزارهای معروف در ترسیم مسیر مخاطبان معرفی شده است

معرفی کتاب برای آموزش UI UX در سایت

UI is communication: این کتاب دررابطه‌با زیبایی طراحی به‌تنهایی توضیح نداده بلکه دررابطه‌با UI به وجه روش کاربری و ارتباط با مخاطب آن اشاره دارد

EVIL BY Design: این کتاب درباره استفاده از روان شناسی در طراحی ui صحبت کرده است که کتاب مدنظر هفت فصل دارد و آموزش‌هایی به طراحان در رابطه با ترغیب کاربران به ورود به این سایت داده است. در این کتاب مثال هایی از سایت های معروف آورده است که به کاربرد روانشناسی در این سایت ها اشاره دارد

Digital design essential: این کتاب برای کسانی که مبتدی هستند و تازه در این عرصه شروع به کار کردند بسیار مناسب است. سه بخش اصلی این کتاب UI کتاب وب و گوشی تلفن همراه است کتاب مورد نظر در زمینه آموزش UI به طراحان بسیار مفید است.

The best interface is no interface: کریشنا که خود طراح این کتاب است می‌گوید که محصولات موجود در فروشگاه‌های اینترنتی باعث اعتیاد کاربران برای بازدید از سایت است. ابتدای کتاب درباره مشکلات تفکری طراحان و بخش دوم کتاب درباره راه‌حل‌هایی برای مشکلات تفکری طراحان است.

سخن پایانی

آموزش مهارت طراحی UI UX در سایت ویژگی بسیار مهمی برای طراحان وب‌سایت به‌حساب می‌آید؛ البته طراحانی وجود دارند که هر یک از این نوع طراحی‌ها را به صورت مجزا و حرفه‌ای آموزش دیده و به مشتری ارائه می‌دهند و برخی نیز هر دو نوع طراحی UI UX در سایت را به صورت حرفه‌ای اجرا می‌کنند .آموزش قوانین و رعایت برخی مسائل مرتبط با UI UX باعث بهبود وب‌سایت شده و باعث رضایت کاربران نیز قرار می‌گیرد.

UI به معنای رابط کاربری و UX به معنای تجربه کاربری؛ باتوجه‌به تفاوت‌هایی که دارند مکمل یکدیگر نیز هستند بنابراین اگر UI درست طراحی شود و به UX توجه چندانی نشود، وبسایت شما ویژگی‌های مثبت گوگل را نخواهد داشت، این موضوع بلعکس نیز صدق می‌کند؛ بنابراین توجه به هر دو بعد روابط و تجربه کاربری مهم است. کاربران با توجه به نیاز خود با استفاده از لینک های متنوع، وبسایت های متفاوتی را مشاهده می‌کند و در کنار رفع نیاز به ظاهر وب سایت و سرعت و قابلیت های ابزاری وب سایت توجه می‌کنند. طراحان با در نظر گرفتن تمام قوانین ریز و درشت وبسایت باعث ایجاد وب سایت مفیدی خواهند بود. برای آموزش طراحی دیزاین نگران نداشته باشید و به عنوان شغل نیز میتوانید از طراحی سایت استفاده کنید.

سلام میتوانم به شما کمک کنم